Schlagerpinglan: För några dagar sedan fick vi ett första litet smakprov och i dag har fullversionen av YOHIOs video för “Heartbreak Hotel” presenterats:

Länk till videon till en av finalisterna av Melodifestivalen 2013:
Heartbreak Hotel”, YOHIO

Schlagerpinglan: Frågan är om vinnaren av Melodifestivalen 2013 heter YOHIO, Ulrik Munther eller kanske något helt annat. Jag hoppas i alla fall på ovanstående låt- & artistkombination. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till “Heartbreak Hotel” med YOHIO”

 1. Josef

  Han är fantastisk YOHIO men här kommer några funderingar som jag vill att intresserade funderar på:

  Låten som vinner en ESC-final bör endera vara: Lycklig, energigivande eller handla om kärlek.

  Vi tittar här bakåt: 2012 Euphoria. Låten handlar om en inre enorm förälskelse som nästintill blir andlig till den motsatta parten. 2011. Running scared. Ganska svag vinnare. Men handlar om två turturduvor som hindrar rädslan att ha varann! 2010: Lenas Satellite var klockren, glad och energigivande. “Like a satellite you spinning around me” 2009: Rybaks fairytale behöver ju knappt diskuteras eftersom den tillsammans med Loreens bidrag krossade allt. 2008 vann en sliskig Bilan med ett tydligt budskap: Believe!! 2007 var undantaget med kampsången med Molitva. 2006. Hardrock Hallelujah!! Just det Hallelujah och glädjen är där.

  Jag tycker Yohio är bäst bäst bäst men: Jag säger “Tell the world I’m here” påminner mest om en Eurovisionvinnare. Den och Glorius från Tyskland (återkommer sedan med den internationella listan) är uppenbara vinnarkandidater. Man blir glad och vill dansa eller flyga som som nästan man känner med Munther. Gyllenhammar är jättebra han med men han får bara inte vinna. Stjernbergs “you” är mycket bra men jag ber alla att som jag lyssna 5 gånger i rad på samtliga låtar i 5 dagar i sträck, jag har offrat dessa timmar. Jag fann att vi kan egentligen bara vinna med Munther, kanske YOHIO för att han får “superstarstatus” i västeuropa.

  Vad säger ni? Kan vi tillsammans lägga en röst på Munther för jag är HELT säker på att ute i Europa så kommer hans låt att skilja sig enormt mot de andra och här lägger jag fram varför.

  1. Han är ensam på scen utan keeps och gitarr! Bravo. Bara norska Margaret hittills som jag sett är ensam och kan konkurrera där. Men vi får se, en del bidrag har ej presenterats än.

  2. En låg vers som Euphoria och Fairytale med en enorm urladdning vid refrängen. Sedan ett lugnt stycke som Loreen vid minut 2.00.

  3. Han är mörkt klädd och har en ödmjuk karraktär som få på balkan eller övriga Europa kan störa sig på. Tänk så här: Saade kom trea med en i mitt tycke lite svagare låt än Munthers låt. Saade gjorde dock ett fantastiskt framträdande vilket kanske inte Munther gör. Men jag tycker killen är underskattad.

  Låten är ju som sagt inte lika bra alls som Loreens förra året. Men jag ryser och känner mig väldigt glad för att sedan springa i väg och möta “världen där ute”.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se