Armeniens ESC-bidrag 2013

2013-03-06 (onsdag)

Den 2:a mars utsåg Armenien sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2013 genom en låtuttagningsshow där internvalda Gor Sujyan framförde fyra låtar tillsammans med sitt band The Dorians. Vinnarlåten, “Lonely Planet” av Tony Iommi (Black Sabbath) och Vardan Zadoyan, utsågs av 50/50 jury- och tittarröster. Resultatet samt länkar till finalens framträdanden ser ni här nedan.

Lyssna på Armeniens ESC-bidrag 2013 här:
Gor Sujyan & The Dorians – “Lonely Planet”

De utslagna bidragen ur Armeniens ESC-2013-uttagning (i slumpvis ordning):
The Truth“, Gor Sujyan & The Dorians
No Time“, Gor Sujyan & The Dorians
Toy Planet“, Gor Sujyan & The Dorians
(Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Denna samling låtar kändes väldigt anonyma och bleka från början men efter ett antal lyssningar så började jag att uppskatta speciellt “No Time” och “Lonely Planet” för sitt behagliga lugn och sättet de helt enkelt bara flyter vidare på. Personligen ser jag gärna att Gor Sujyan tar sig vidare till finalen men då krävs det nog att han tillför lite mer närvaro och energi i framträdandet.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Armeniens ESC-bidrag 2013”

  1. Christopher

    Ska låta låten växa innan jag säger att den är helt kass

  2. Rickard

    Nja, ingen höjdare precis! Noterbart är att landet har lämnat sina folkmusik-inspirerade toner, och sänder i år något nytt! Men det är tveksamt om det är till det bättre! Tror inte att det räcker til final, trots att man är i den andra semifinalen som just nu ser lättare ut! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se