Grekland kommer som sagt att representeras av “Alcohol is free” med Koza Mostra feat. Agathonas vid Eurovision Song Contest 2013. Nu har bidraget fått en officiell video, se länk nedan.

Greklands ESC-bidrag 2013:
Alcohol is free“, Koza Mostra feat. Agathonas (officiell video)
Alcohol is free“, Koza Mostra feat. Agathonas (final-framträdande)

Schlagerpinglan: Precis som själva bidraget så bjuder videon på några minuters underhållning med en röd tråd. Jag har väldigt svårt att tro att Grekland skulle ha något i toppstriden att göra i år men de kan nog tillföra en hel del glädje till tävlingen. 🙂

Mer om Greklands uttagning av bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Greklands ESC-bidrag 2013”

  1. Kerstin

    Det är möjligt att det här tillför glädje. Jag väntar med tills jag ser live framträndadet för att uttala mig om det men jag blir oerhört stressad av det här och gillar det inte.

  2. Micke

    Kerstin: Alla kan ju självklart inte tycka detsamma om alla låtar och självklart har du lika stor rätt att inte gilla bidraget som jag har att gilla bidraget. För tro mig detta är ett av mina absoluta favvisbidrag i år. Den är säkert chanslös precis som schlagerpinglan säger men ärligt talat skiter jag fullständigt i det. Det är tre minuter med äkta glädje som förmedlas och jag bara älskar bidraget. Just nu är det bara Spanien och Storbritannien jag håller före Grekland

    Heja Grekland

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se