Videon till Maltas ESC-bidrag 2013

2013-03-16 (lördag)

Malta valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2013 genom en final med 16 bidrag som tagit sig vidare från semifinalen kvällen innan. Kevin Borgs ballad “Needing You“ fick flest tittarröster men vann gjorde Gianluca Bezzina med låten “Tomorrow” som nu även fått en officiell video, se länk nedan.

Maltas ESC-bidrag 2013:
Tomorrow“, Gianluca Bezzina (officiell video)
Tomorrow“, Gianluca Bezzina (final-framträdande)

Schlagerpinglan: En av anledningarna till att jag är så förtjust i Maltas ESC-uttagningar är att de brukar innehålla många enkla låtar som man blir glad av. Tyvärr så känner jag inget speciellt för just denna enkla, glada låt men hoppas likväl att det går bra för Gianluca i Malmö.

Mer om Maltas uttagning av bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se