Efter att Cypern presenterat sitt internvalda ESC-bidrag, “An me thimase” med Despina Olympiou, i två olika videor så var det nu dags att även (i PR-syfte) släppa en engelsk version av låten. Länken till “If You Think Of Me“, som den nya versionen heter, hittar ni här nedan.

Cyperns ESC-bidrag 2013:
If You Think Of Me“, Despina Olympiou (engelsk version)
An me thimase“, Despina Olympiou (officiell video / ny version)
An me thimase“, Despina Olympiou (första presentationsvideon)

Schlagerpinglan: Som sagt, engelska versioner av ESC-bidragen lyssnar jag gärna på för att kanske förstå de riktiga versionerna lite bättre men när det väl gäller så brukar originalversionerna kännas så mycket mer äkta. Detta var inget undantag. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Den engelska versionen av Cyperns ESC-bidrag”

 1. Micke

  Det här är en av de största växarna för mig i år. Första gången jag hörde låten tänkte jag: “jaha de hade inte råd att få till något vettigt.” Men jädrar vad den har vuxit. Dvs tills nu då när den kom på engelska. Snacka om att tappa själ. Helt på din linje Schlagerpinglan. Originalversionerna är nästan alltid bäst och detta var inget undantag.

 2. Micke

  Jag funderar över en sak! Gör ni skillnad på topp 6 vad det gäller de länders låtar ni tycker är bäst och de ni hoppas på? För mig är det skillnad.

  Min topp 6 som jag tycker är bäst:
  1. Spanien
  2. Italien
  3. Grekland
  4. Nederländerna
  5. Island
  6. Storbritannien

  Min topp 6 efter hur mycket jag hoppas på bidragen:
  1. Ungern (för att min dotter älskar låten)
  2. Nederländerna (För att när man hör denna kvinna och låt är det omöjligt att må dåligt)
  3. Grekland (för att när man hör låten är det omöjligt att vara på dåligt humör)
  4. Litauen (för att man har medlidande med denne nervösa man som annars har en bra låt)
  5. Island (för att det är så jädra vackert och killen kan bygga upp låten med sin närvaro)
  6. Kroatien (för att det är vackert och annorlunda och det behöver tävlingen)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se