Estlands Birgit Õigemeel är en av många artister som kommer att framföra ett bidrag i Eurovision Song Contest 2013 på ett litet, inhemskt språk men likväl spelar in bidraget på en mängd andra språk. Här nedan hittar ni länkar till “Et uus saaks alguse” på estländska, engelska, ryska, spanska och svenska:

Estlands ESC-bidrag 2013:
Allting börjar om“, Birgit Õigemeel (svensk version)
New way to go“, Birgit Õigemeel (engelsk version)
Volver a empezar“, Birgit Õigemeel (spansk version)
Svetloye nachalo / Светлое начало“, Birgit Õigemeel (rysk version)
Et uus saaks alguse“, Birgit Õigemeel (slutlig, estländsk version)

Schlagerpinglan: Vissa nöjer sig med att spela in en engelsk version medan andra slår på stort med en hel samling. “Trenden” (om man kan kalla det en trend när två länder gjort något) där bidragen dyker upp i en svensk tappning tycker jag är riktigt rolig, trots att denna svenska version kanske inte fungerade lika bra som Ungerns. Annars är det som vanligt: jag kan uppskatta en del av försöken, speciellt den ryska versionen, men föredrar likväl originalversionen.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se