Tio dagar kvar

2013-05-04 (lördag)

Schlagerpinglan: Tiden går snabbt nu och i dag är det endast tio dagar kvar till den första semifinalen av Eurovision Song Contest 2013. 😀

P.g.a. ett antal förutsedda och oförutsedda händelser så har bloggen gått på sparlåga de senaste dagarna, men nu är allt ordnat och vi kan ta en titt på vad som hänt under tiden… vilket var en hel del. Detta tar jag dock igen relativt enkelt genom att systematiskt varva OGAE-resultat med lite nya versioner och officiella videor av ESC-bidrag och andra smånyheter. Går allt som det är tänkt så är vi redo att fortsätta vår genomgång av de olika tävlande ESC-bidragen i morgon. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Tio dagar kvar”

 1. Micke

  Schlagerpinglan: jag tror jag vet vad du syftar till men det är skit samma nu, kul att du är tillbaka och börjar om på nytt imorgon. Ser jag fram mot precis som semifinaler och final. Just nu är det dock av lite mindre intresse för nu bär det iväg till där den verkliga musiken levereras ikväll. Musik med hjärta, själ, puls äkthet och allt vad man kan kalla det. Ikväll är det Brucan som levererar som han alltid brukar 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Låter riktigt trevligt. Här blir det i stället ESC-surfande varvat med hockey-VM (på TV)… inte dumt det heller. 😀

 3. Daniela

  För min del var det bara bra att det blev några dagar på “sparlåga”, eftersom det innebar att jag nu också hunnit ta igen kommenterandet av de bidrag som hittills avverkats i genomgången. 🙂 Jag har också haft diverse förutsedda och oförutsedda “komplikationer” här den senaste tiden och därför inte hunnit/orkat uppdatera så flitigt som jag egentligen velat, men jag hoppas kunna bättra mig nu när det drar ihop sig till nedräkning. 🙂

 4. Schlagerpinglan

  @Daniela, Inget ont som inte har något gott med sig. 🙂 När jag väl kommit ikapp med de missade ESC-nyheterna så fortsätter jag med bidrags-presentationerna och förhoppningsvis ser vi dig (dina texter) då. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se