I dag började de enskilda ländernas artistrep i Malmö Arena och därmed kan man väl anse att Eurovision Song Contest 2013 startat på riktigt. Åtta länder kommer att få tillgång till scenen en halvtimme var, schemat hittar ni här nedan och under dagen kommer det att kompletteras med länkar till smakprov från repen.

Repetitionsschema 6:e maj 2013, semifinal 1 – repetition 1:
10:00-10:30 Österrike “Shine”, Natália Kelly (eurovision.tv)
10:40-11:10 Estland “Et uus saaks alguse”, Birgit Õigemeel (eurovision.tv)
11:20-11:50 Slovenien “Straight Into Love”, Hannah (eurovision.tv)
12:00-12:30 Kroatien “Mižerja”, Klapa s Mora (eurovision.tv)
13:30-14:00 Danmark “Only Teardrops”, Emmelie de Forest (eurovision.tv)
14:10-14:40 Ryssland “What If”, Dina Garipova (eurovision.tv)
14:50-15:20 Ukraina “Gravity”, Zlata Ognevich (eurovision.tv)
15:30-16:00 Nederländerna “Birds”, Anouk (eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Är ni intresserade av att följa repetitionerna i textform så har SVT den s.k. Repbloggen och även Poplight rapporterar flitigt därifrån. Föredrar ni att följa repen i fotoform så finns det även en hel del av den varan på svt.se.

Sveriges första rep kommer för övrigt att hållas söndagen den 12:e maj kl. 12:50. Hela repetitionsschemat hittar ni här medan en förenklad variant finns i min ESC-kalender.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Första repetitionerna inför ESC 2013”

  1. Adri

    Poplights version av Ukrainas framträdande låter farligt dåligt men jag hoppas att de får ordning på det för det är en av de bästa låtarna och blundar man och bara lyssnar så är det en superlåt som kan överraska.

  2. Schlagerpinglan

    @Adri, Tyvär så ser man inte tillräckligt på det officiella rep-klippet för att man ska kunna bilda sig en egen uppfattning, men Poplights rapportering var ingen skojig läsning. Förhoppningsvis får Ukraina till det till slut i alla fall.

  3. Adri

    Såg precis rep-klippet och av det lilla man såg så tycker jag inte att det såg så katastrofalt ut. Han såg lite obekväm ut bara. Men det positiva är att om det ser komiskt ut så pågår ju låten i tre minuter och då kanske tittarna glömmer bort honom 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se