Ukraina representeras i år av Zlata Ognevich i Eurovision Song Contest 2013 och här nedan hittar ni ett antal versioner av hennes tävlingsbidrag “Gravity“:

Ukrainas ESC-bidrag 2013:
Gravity“, Zlata Ognevich (instrumental version)
Gravity“, Zlata Ognevich (remix – radio edit)
Gravity“, Zlata Ognevich (remix – club edit)
Gravity“, Zlata Ognevich (officiell video)

Schlagerpinglan: Jag har aldrig varit någon stor beundrare av hitte-på-språk och inte heller när det kommer förpackat i en bra låt fungerar det på mig. Nej, dessa två remixer var tydligen inget för mig, då föredrog jag helt klart den instrumentala versionen men bäst är ju, som vanligt, originalet. 🙂

Vad gäller den stundande scenshowen så läste jag någonstans att Ukraina fått ett nej från SVT att använda sig utav ett vattenfall på scen, vilket låter lite tråkigt då det med säkerhet hade kunnat se riktigt maffigt ut. En jätte (hoppas att det är en politiskt korrekt benämning) ska i alla fall vara med på scen, ni hittar en intervju med Igor (på engelska) här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se