Schlagerpinglan: Min första lilla rapport från Malmö-äventyret kommer från Eurovision VillageGustav Adolfs torg. Jag har redan länkat till diverse artisters uppträdande där (se här och här) men nu fick jag alltså möjlighet att uppleva ett sådant på plats. 😀

I dag var det passande nog dags för Vitrysslands representant Alyona Lanskaya att visa upp sitt bidrag “Solayoh” genom ett uppträdande och utdelning av PR-material. Inte för att jag behövde övertygas, jag tror redan att detta är en självklar finalist, men det var likväl skoj att ha sett det. Ni kan själva se Alyona och hennes dansare i videoklippet här (av esckaz.com).

Jag avslutar med lite foton jag själv tagit på Eurovision Village och Alyona samt en närbild på den snygga tröja jag fick med mig därifrån, som t.o.m. passade. Ibland har man dubbel tur. 😀

 

 

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Se Vitrysslands Alyona Lanskaya i Eurovision Village”

  1. Kerstin

    Avundsjukan bara ökar Schlagerpinglan. Min favorit Vitryssland. Lyckost dig!

  2. Schlagerpinglan

    @Kerstin, Jag kan tänka mig det, skänkte faktiskt dig en tanke när jag märkte vem det var som skulle uppträda. Som tur är så har jag själv ändrat uppfattning om bidraget och tycker numera riktigt bra om det. Hade varit lite synd annars. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se