Här nedan hittar ni den officiella musikvideon till “Birds” med Anouk, Nederländernas bidrag i Eurovision Song Contest 2013. Låten finns med på hennes nya album “Sad Singalong Songs” som passande nog släpps just i dag, fredagen den 17:e maj.

Nederländernas ESC-bidrag 2013:
Birds“, Anouk (officiell video)
Birds“, Anouk (live vid ESC 2013 – första semifinalen)
Birds“, Anouk (live-presentations-video)

Schlagerpinglan: Reaktionerna efter Anouks framträdande i den första semifinalen kan man ju inte helt bortse från. Inte för att jag personligen vill tro/hoppas det men kanske, kanske är det årets vinnarvideo ni ser här ovan?

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Den officiella videon till “Birds” med Anouk (Nederländernas ESC-bidrag 2013)”

 1. Micke

  Om det vore så väl ändå. Skulle Anouk vinna så är det definitivt den roligaste vinsten sen 1999 då Katrina and the Waves lekte med de övriga startfältet 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Underbart med så olika smak och åsikter. 😀 Själv kan jag räkna upp minst tio bidrag som skulle glädja mig mer än en Anouk-seger men jag hade ju inte precis gråtit om hon hade vunnit.

 3. Micke

  Schlagerpinglan: Absolut det är ju det som är så kul med din blogg. Ibland har man samma åsikt, ibland precis tvärtom. Ibland kan man skrämma iväg andra från ett bidrag (utan att man menar det), och ibland kan man övertyga andra om storheten hos ett visst bidrag precis som andra kan övertyga mig om detsamma 🙂

  Jag ligger dessutom i en väldigt bra sits då jag tycker mycket om 13 av 26 bidrag i finalen så jag har mycket att glädja mig åt på lördag. Ytterligare tre låtar tycker jag dessutom är ganska bra så då återstår bara tio varav fem är helt ok 🙂 Jag har ingen riktig koll på hur många du gillar i finalen.

  Någon frågade mig om jag hoppas på uptempo eller ballad eller något mitt emellan som vinnare. Jag tänker inte så egentligen då jag tar bästa låten. I år är det dock fem låtar för mig och det är både snabbt och långsamt och eftersom ballader sällan vinner så hoppas jag på det i år. Vad säger ni i Nederländerna, Island och Italien om det? 🙂 Tre otroligt starka ballader

 4. Kristina

  Micke, Katrina and the waves vann 1997 men det visste du säkert. Du slant nog bara med fingrarna 🙂 Jag tycker jättemycket om alla de tre balladerna du pratar om men jag sätter Italien först. Just nu känns det som om det är Italien och Vitryssland som är de jag sätter först men det finns många jag tycker om. Nu kommer jag att se finalen på plats imorgon och det känns helt fantastiskt 🙂

 5. Micke

  Kristina: Jag är lååååååååååååångt från ofelbar men just här var det fingrarna som slant ja 🙂

  Nog är det olika smak bland tittare och ibland även olika “taktik”. Jag fick just mail ifrån två arbetskamrater, oberoende av varandra och det lustiga var att de skrev nästan samma sak. De hatar Rumäniens bidrag men båda två sa att de jublade över att Rumänien gick vidare. När jag frågade dem varför? Om de hade ändrat åsikt om bidraget sa det ABSOLUT inte. Men varför är ni glada då? Jo för nu slipper Sverige att bli sist i finalen 🙂 Det är ju också en sorts taktik 🙂

  Nej Rumänien växte faktiskt för mig igår. För första gången hörde jag lite melodi i bidraget och inte bara ett evigt gapande i falsett. Absolut inget favvisbidrag för mig men nu rättade bidraget in sig i ledet som ett bidrag till ESC.

 6. Micke

  Glömde helt att önska dig en riktigt trevlig kväll imorgon då Kristina 🙂

 7. Schlagerpinglan

  @Kristina, Även jag vill passa på att önska dig en trevlig kväll i morgon, men det får du nog ändå. Hur kan man inte ha det när man ska få se finalen på plats. 😉 Själv ser jag finalen vid någon storbildsskärm i Malmö, och det blir säkert trevligt det med, men “på plast” är ju ändå “på plats”. 😀

  @Micke, Roligt att du också hittat något i Rumäniens bidrag, men ändå lite synd att ni inte kan höra det jag hör när han sjunger. Nåja, Cezar är vidare och det är det viktigaste. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se