Hemma igen efter Malmö 2013!

2013-05-20 (måndag)

Schlagerpinglan: Ja, då var man hemma igen efter en vecka fylld med roliga Eurovison-intryck och händelser och trots att det hela varit en otrolig upplevelse så känns det lite vemodigt att det tog slut så snabbt. Nu har jag i alla fall kollat igenom kameran och hittat ytterligare en del foton från min vecka i Malmö, se nedan, och de får avsluta det här lite mer färgstarka Malmö-avsnittet av bloggen.

 

 

 

Schlagerpinglan: Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla er som varit med och kommenterat under hela/delar av 2013-säsongen och hoppas att det blir en lika rolig 2014-säsong. Nu direkt efter tävlingen, och i väntan på de uppdelade tittar- och juryrösterna, så kommer jag att fortsätta skriva här på bloggen i ungefär samma takt för att sedan minska en del. Jag fortsätter dock att uppdatera hela året runt, så närhelst ni känner för en liten dos Eurovision så är ni välkomna tillbaka. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


15 kommentarer till “Hemma igen efter Malmö 2013!”

 1. Rickard

  Tack själv schlagerpinglan! Vad vore Eurovision song contest utan din blogg! Det är därför som jag varit här i fem år nu! Och det lär bli fler! 🙂

  Jag känner också ett stort vemod! Det tog slut så snabbt efter finalen! Veckan bara sprang iväg! Men otroligt kul har det varit! Helt magiskt att ha fått möjlighet att vara med på plats! En dröm som blir sann! 🙂

  Kommer göra som du och gå ner i intensitet här på bloggen under sommaren! Men det är skönt att veta att du är här om abstinensen vissa dagar blir för stor! 🙂

 2. Micke

  Har redan tackat på ett annat ställe här men jag skriver under på det Rickard säger. Tro mig Schlagerpinglan du har skapat något alldeles speciellt. Jag har varit på en del bloggar förr men blev så trött på allt hat och skit som spreds där. Sedan hittade jag den här kvinnan Schlagerpinglans blogg och fann en helt annan värld.

  Eftersom jag i mitt jobb har väldigt mycket väntat så kollar jag en del på nätet och kommer säkerligen att fortsätta kolla in här så länge det finns folk kvar här 🙂 Försvinner folket så är det ju ingen större mening längre 🙂 I så fall dyker jag upp igen när MF gått mot sitt slut och ESC tagit över. Iofs började ju Schweiz tidigt i år. Schweiz ja. De hade många starka låtar i år. Synd att de andra försvinner. Men jag hänger som sagt kvar än så länge. Se inte så besviken ut Schlagerpinglan 🙂

  Hur som helst hoppas jag att både du och Rickard hade kanondagar i malmö och allt runtomkring där och varför skulle ni inte ha haft det 🙂

 3. Micke

  Schweiz började redan i slutet av förra året 🙂

 4. Schlagerpinglan

  @Rickard, Roligt att höra att du planerar att vara kvar nästa säsong också. Med lite tur blir det kanske ytterligare ett år då man kan få vara på plats i alla fall någon dag. 😀 Men men… än är det långt dit och vi har en lång sommar och många ESC-uttagningar att se fram emot innan det blir aktuellt. 😀

  @Micke, Du är så välkommen att vara kvar så länge du vill, alltid roligt att läsa dina kommentarer och vem vet, kanske är det något land som beslutar sig för att starta ÄNNU tidigare denna gång. Finska YLE har t.ex. redan börjat ta emot ansökningar till UMK 2014. 😀

 5. Rickard

  Schlagerpinglan: yes klart vi ses i Köpenhamn (troligtvis) nästa år! Men du har rätt! Först en massa intressanta uttagningar! Nu gäller det att vaska fram ett minst lika bra bidrag som i år! 🙂
  Jodå nog stannar kvar här alltid! Så lätt blir du inte av med mig! 😉

 6. Micke

  Ett litet förslag. Varför inte fixa en egen “inför ESC panel” till nästa år. Här då alltså med Schlagerpinglan som “programledare”. Tre tjejer och tre killar i panelen och därmed inte sagt att jag måste ingå bara för att det är mitt förslag. Skulle vara intressant att se vad den panelen kommer fram till 🙂

 7. Schlagerpinglan

  @Rickard, Låter bra. 😀

  @Micke, Ett intressant förslag som är värt att funderas mer över. 😀

 8. Daniela

  Micke & Schlagerpinglan: Ja, det kunde vi ju försöka satsa på till nästa år! 😀 Kunde vara riktigt kul och intressant, och ribban är ju lågt ställd då det väl inte kan bli så mycket värre än SVT:s försök i år! 😉 Jag är åtminstone med på idén!

 9. Josef

  Jag anmäler mig som en manlig representant! 🙂 Om styrelsen ovan beviljar det. Skulle göra mitt yttersta att lägga fram välanalyserade tankar. Sedan kan ju hrmm musiksmaken skifta lite som för mig och Micke men det tycker jag är skojigt! 😀

  Micke, vad hade du för fråga förut till mig? Jag läste något här tidigare som hastigast men hade väldigt bråttom iväg just då.

 10. Micke

  Hmmm, minns inte frågan just nu men jag har för mig Rickard också fick den. Kanske minns imorgon 🙂

 11. Micke

  Josef: Hittade frågan jag ställde till dig. Det var som sagt en fråga till Rickard men sen kom du in och då undrade jag vad du tyckte om det.

  “Skämt åsido Rickard vad tyckte du om Ukraina? Vågar knappt fråga Schlagerpinglan då jag vet vad hon tycker om den låten. Har sällan blivit så besviken på ett framträdande i ESC. Har hört andra som tyckte detsamma men det verkade ju inte som att det påverkade resultatet. Iofs är det ju bara positivt då det är låten och inte artisten som ska bedömas i första hand.”

  Kul förresten att några tände på tanken med en “inför ESC panel” här nästa år. Tror det hade varit jättekul och givetvis är jag själv intresserad av att vara med i den. Känns dock som om det inte får vara för många i den för då kan det tappa i trovärdighet. Skulle det vara många som vill delta så ska jag givetvis inte ha något företräde bara för att jag föreslog det här. För det första så är det Schlagerpinglan som är BOSS på den här bloggen och bestämmer vad som ska vara här. Blir det någon panel så går jag inte före någon. Men jag tror benhårt att det kan göras något riktigt seriöst här på det temat.

 12. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag kan också svara på frågan om Ukraina, nu när den största besvikelsen lagt sig. Zlata var fantastisk, låten var fantastisk men scenshowen… eller snarare avsaknaden av scenshow var en stor besvikelse. :/

 13. Rickard

  Tycker att diskussionen om en schlagerpanel här på bloggen låter som en utmärkt idé! Anmäler mig till den direkt! 🙂 Vi skulle vara så mycket bättre än SVTs panel (vilket i och för sig inte säger så mkt)! 😉

  Micke: Har ju redan svarat på frågan för ett tag sedan men kan bara skriva under på vad schlagerpinglan sagt! jag älskar Ukrainas låt, och Zlata som artist är magisk! Men framträdandet var en stor besvikelse! Men som sagt så är det skönt att inte allt fokus är på framträdandet utan att det är låten som är i centrum! 🙂

 14. Micke

  Rickard: Jo jag vet att du svarade 🙂 Det blev bara lite konstigt sedan när jag gav Josef samma fråga. Blev lite snurrigt 🙂

  Ok “Inför ESC panelen ser ut att ta form. Åtminstone på killsidan. Du, Josef och jag då om det nu inte kommer fler. I så fall får vi fixa det på något sätt 🙂 På tjejsidan har vi bara Daniela. Det är inte bara det iofs men två till ska ju med i så fall. Har en känsla av att det finns en dam vid namn Kerstin som nog gärna skulle vilja vara med. Hon gillar ju att räkna ihop och så. Men vi får ju först se vad “programledaren” beslutar sig för till nästa år. Det är ju hon som avgör och givetvis ska ju hon också bedöma låtarna 🙂

 15. Rickard

  Micke: hehe ja det är sämre uppslutning bland tjejerna! Men Kerstin är säkert med som sagt! Hennes sammanfattningar borde nästan ge henne en friplats! 😉
  Jo men en trevlig idé sen får vi se hur det blir till 2014 års tävling! Så mycket som alla vi klagat på SVTs panel så vore det inte mer än rätt att själva skaffa en! 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se