Schlagerpinglan: Åsikterna verkar gå rejält isär när det kommer till Sarah Dawn Finer och hennes karraktär EBU-tanten Lynda Woodruff. Vissa ser henne som en hysteriskt rolig figur medan andra helt enkelt inte förstår storheten. Själv tycker jag att hon stundtals är riktigt skojig och tyckte att det var ett bra beslut att låta henne vara ett stående inslag i Eurovision Song Contest 2013, se länkar nedan. Jag har även tagit med länken till Sarahs version av ABBA:sThe winner takes it all” som hon framförde i finalen, och som är alltför vacker för att bortses från.

Lynda Woodruff (Sarah Dawn Finer) i Eurovision Song Contest 2013:
Semifinal 1: “Lynda Woodruffs resa genom Sverige – del 1” (Norrland – Jukkasjärvi)
Semifinal 2: “Lynda Woodruffs resa genom Sverige – del 2” (Danmark – Malmö)
Finalen: “Lynda Woodruffs resa genom Sverige – del 3” (Stockholm)
Finalen: “The Winner Takes It All“, Sarah Dawn Finer

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Lynda Woodruff i Eurovision Song Contest 2013”

  1. Micke

    Jisses! Jag blir faktiskt väldigt överraskad av det du säger om Lynda. Personligen har jag inte hört ett ont ord om henne utan bara lovord. Men det är intressant att du nämner det även om jag blev väldigt överraskad. Tycker tjejen är suverän både som Lynda och Sara

  2. Rickard

    Håller med Micke! Har inte hört något negativt om henne! Var faktiskt väldigt skeptisk till hennes medverkan i Eurovision, men som med så mycket annat så blev jag grundligt motbevisad! Vilken succé hon gjorde! Korta och tydliga klipp med en universell humor som alla länder förstår! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se