Precis som förra året så lät vinnarvideon vänta på sig men nu är den äntligen presenterad. Här nedan hittar ni länkar till olika versioner av “Only Teardrops” med Emmelie de Forest, Danmarks bidrag i Eurovision Song Contest 2013, inklusive den nysläppta, officiella musikvideon:

Danmarks ESC-bidrag 2013:
Only Teardrops“, Emmelie de Forest (officiell video)
Only Teardrops“, Emmelie de Forest (live vid ESC 2013 – finalen)
Only Teardrops“, Emmelie de Forest (live vid DMGP 2013 – finalen)

Schlagerpinglan: På förhand har det spekulerats om att videon skulle vara alltför inspirerad av videorna till Juliana Pashas It’s All About You (Albanien 2010) och LoreensEuphoria” (Sverige 2012) men efter att ha sett den danska videon så känns det som att likheterna slutar vid valet av en skog, så det är nog lugnt på den fronten. 😀

Personligen föredrar jag videor där det händer saker och man kan följa en röd tråd men i brist på det så är det ju aldrig fel med lite snygga naturbilder att vila ögonen på medan man lyssnar på en bra låt. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se