vitryssland_liten BTRC, det vitryska TV-bolaget, har nu avslöjat vilka fyra personer som sitter i juryn när finalisterna av “Eurofest 2014“, Vitrysslands uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2014, ska utses. Förutom landets förra ESC-representant Alyona Lanskaya så består juryn av Alexander Tichanovich, Vasily Rainchik och Alexander Mezhenny.

Deadline att skicka in bidrag är satt till den 24:e november och därefter kommer juryn att genomföra auditions (den 29:e november eller ev. innan) för att utse 15 bidrag till finalen, som planeras till januari 2014. (Källor: esctoday.com och oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Inför ESC 2013 så var jag väldigt skeptisk till både Alyona Lanskaya och “Solayoh” men innan det hela var över så hade båda vuxit till sig rejält och tillhörde några av mina personliga favoriter. Det ska bli intressant att se om de kan lyckas med ett liknande konststycke denna gång… eller i alla fall hålla fast vid vinnarlåten. 😉

Mer om Vitrysslands förberedelser inför ESC 2014 hittar ni här: “Vitryssland i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se