ryssland Egentligen var det meningen att RTR, det ryska TV-bolaget, skulle utse Rysslands representant i Eurovision Song Contest 2014 genom uttagningen “Kto?” den 31:a januari men datumet har nu ändrats.

P.g.a. stort intresse (eller brist på intresse från stora artister, beroende på vem man frågar) har de flyttat fram deadline för sökande artister till den 28:e februari, för att sedan ha finalen någon gång i mars. (Källor: esctoday.com och oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Med tanke på alla anti-Ryssland-vindar som blåser för tillfället så kan man ju förstå om stora ryska artister drar sig för att ställa upp just denna gång. Jag hoppas i alla fall på ett stort, ryskt namn med en riktigt stark låt och en rättvist röstande publik/jury.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se