En efter en faller bitarna på plats vad gäller grunden för Eurovision Song Contest 2014. Sedan tidigare har vi fått reda på datumen för tävlingen (6:e, 8:e och 10:e maj 2014), platsen (B&W Hallerne i Köpenhamn) samt vilken slogan (#JoinUs) som den nya årgången kommer att använda sig av.

Nu har även hela grafiken presenterats. Besök den officiella hemsidan för att se allt i sitt sammanhang. (Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Jag gillar idén med diamanten och den mörkblåa nyansen men skulle väl önska att de bearbetat det hela lite till för att få till en lite mer spännande ton. Nåja, i mina ögon är det dock ett helt OK tema som säkert kommer att fylla sin funktion. Det är ju inte grafiken som tävlar, vilket vid närmare eftertanke kanske är lite synd då jag personligen tycker att vår svenska fjäril från 2013 i så fall borde ligga ganska bra till. 😉

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2014: Grafiken presenterad”

  1. Davve

    Aa kommer nog bli en hel del tjat om hashtagen där också 🙂 tror danskarna kommer sätta ihop en bra show.

  2. Davve

    Just nu undrar man också om Turkiets Turkvision som startar imorgon (torsdag) med en semifinal kommer bli någon succe. Alla länder och regioner med en turkisk befolkning får vara med. Så tror vi kommer få vänta länge innan vi ser turkiet i eurovision igen tyvärr.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se