finland I kväll startar YLE sin “Uuden musiikin kilpailu 2014” (UMK), Finlands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom det första av två presentationsshower. Redan nu kan ni lyssna till fullversionerna av de aktuella bidragen:
Fullversionerna av den första halvan av “UMK 2014”-bidragen:
Top of The World“, Clarissa feat. Josh (youtube)
Shining Bright“, MadCraft (youtube)
Going Down“, Lauri Mikkola (youtube)
Painovoima“, MAKEA (youtube)
Kertakäyttösydän“, Jasmin Michaela (youtube)
Hope“, Hanna Sky (youtube)

Schlagerpinglan: Det bidrag som stod ut ur mängden (för mig) var utan tvekan den lite orientaliska “Kertakäyttösydän” med Jasmin Michaela medan balladen “Going Down” med Lauri Mikkola stärker sina aktier för varje lyssning. Jag vill inte gå så långt som att säga att jag hittat något favoritbidrag bland dessa sex, men i och med fullversionerna så tycker jag nog att hoppet för UMK 2014 ökade en aning. 🙂

Själva presentationsshowen ska man kunna följa via yle.fi i kväll. Själva tiden (som uppges som 21:00 finsk tid men både 22:00 CET och 20:00 svensk tid av olika sidor) samt länkar till sändningen återkommer jag med senare under dagen.

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2014 (inkl. resten av de deltagande bidragen och UMK-2014-schemat) hittar ni här: “Finland i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Finland (2014): Lyssna på halva “UMK 2014”-startfältet”

  1. Ludde

    håller med dig 100%! älskar den! den sticker verkligen ut! fast tjejen efter har snott hennes kläder och kör! 😉

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se