Makedonien SanMarino Från början var det meningen att internvalda Tijana Dapcevic skulle presentera bidraget hon ska representera TV-bolaget MRT och Makedonien med i Eurovision Song Contest 2014 den 15:e januari. Senaste budet är att denna presentation inte kommer att ske förrän den 22:a februari.

Detsamma gäller Valentina Monetta som kommer att representera TV-bolaget SMRTV och San Marino i tävlingen. Hennes bidrag kommer inte heller att presenteras förrän i slutet av februari, trots att andra datum meddelats innan. (Källa: oikotimes.com)

Uppdaterat 2014-01-22: Presentationen av San Marinos Eurovisionbidrag har flyttats fram till mars 2014, enligt esctoday.com.

Schlagerpinglan: Det var ju lite synd att de inte känner sig redo att presentera sitt bidrag nu i januari, nu när det fortfarande är lite glest mellan ESC-nyheterna. Men, men… det är bättre att de tar den tid de behöver och kan presentera färdigputsade och imponerande låtar i slutet av februari. 😀

Mer om de båda ländernas förberedelser inför ESC 2014 (samt deras fem senaste / alla resultat och bidrag i tävlingen) hittar ni genom att klicka på respektive flagga uppe till vänster.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Nya datum för Makedonien och San Marino”

  1. Davve

    Ja man kan förstå valentina iallafall som vill vara hel säker på att hon har rätt låt. Man hoppas ju för hennes egen skull att hon tar sig till final i år. Vore pinsamt för henne själv om hon misslyckas tre år i rad. Eller vad tycker du? Jag har tyvärr en magkänsla av att valentina kan få se sig utslagen i årets semi ännu en gång.

  2. Schlagerpinglan

    @Davve, Tvärr så tror jag att du mycket väl kan ha rätt, för även om jag tror att alla länder kan ta sig till final om de bara har en tillräckligt bra låt, så finns det länder som verkar behöva extra bra låtar för att klara av det – och San Marino är nog ett av dem. Men men… jag hoppas på det bästa, både för San Marinos och Valentinas skull. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se