Spanien För att stilla de många rykten som cirkulerar har TVE, det spanska TV-bolaget, nu avslöjat hur de tänker utse Spaniens bidrag i Eurovision Song Contest 2014: Det blir en TV-sänd nationell uttagning i februari med fem tävlande artister, se nedan, som avgörs av 50/50 jury- och teleröster. Mer information kommer vid ett senare tillfälle.
De tävlande bidragen / artisterna i Spaniens ESC-2014-uttagning:
“Seguir sin ti”, Raúl
“Dancing in the rain”, Ruth Lorenzo
“Estrella fugaz”, La Dama
“Más” (Run), Brequette
“Auque se acabe el mundo”, Jorge González
(Källor: esctoday.com och escwebs.net)

Schlagerpinglan: Efter två år i rad med nationella finaler bestående av endast en artist (ESDM 2013 och Pastora Soler 2012) så ska det bli riktigt trevligt att få se en fler-artists-uttagning i Spanien. Klart bättre än det internval det ryktats så frenetiskt om den senaste tiden. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se