sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför Malmös deltävling av Melodifestivalen 2014.

Som vanligt så var det inte bara publiken som följde repetitionerna utan även en mängd journalister. Är ni intresserade av hur det såg ut så hittar ni rapporter därifrån både från expressen.se, Poplight, Metro och aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom hittar ni länkar till SVT:s beskrivningar av de respektive scenshowerna här nedan.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben, Svenska Spel och Poplight där 839 personer deltog) samt de nya oddsen från SvenskaSpel (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Svenska Spels Odds
1. “Bedroom“, Alvaro Estrella (25,1%) 1. YOHIO (1,73)
2. “To the End“, YOHIO (16,7%) 2. Helena Paparizou (1,82)
3. “Survivor“, Helena Paparizou (15,0%) 3. Alvaro Estrella (2,55)
4. “Songbird“, Ellen Benediktson (11,7%) 4. Ellen Benediktson (2,90)
5. “Aleo“, Mahan Moin (10,3%) 5. Linus Svenning (4,90)
6. “Bröder“, Linus Svenning (9,9%) 6. Elisa Lindström (13,00)
7. “Casanova“, Elisa Lindström (9,5%) 7. Mahan Moin (20,00)
8. “Bygdens son“, Sylvester Schlegel (1,9%) 8. Sylvester Schlegel (58,00)
(Källor: schlagerbloggen och pierresschlager.com)

Schlagerpinglan: Än så länge har jag ju bara smyglyssnat på några sekunder av veckans bidrag så jag känner inte att jag har så mycket att tillägga för tillfället. Jag läser intresserat av det som finns och håller tummarna för en riktigt bra deltävling i morgon. 🙂

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Melodifestivalen 2014: Snabbkoll på Malmös publikrep”

  1. Adri

    Om Survivor och To the end bytar plats så kan jag vara mer än nöjd med resultatet. Jag och publiken brukar inte hålla med varandra så mycket men om resultatet blir så här så kommer jag vara mer nöjd än missnöjd 🙂

  2. Nathalie

    Jag är förbaskat trött på den här Yohio. Jag tycker faktiskt inte han är så märkvärdig. Men han går naturligtvis vidare, han tillsammans med en hipp dansande fåntratt troligen.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se