ESC2014 I dag avslöjade det danska TV-bolaget DR att det blir Nikolaj Koppel (DR programledare), Pilou Asbæk (skådespelare) och Lise Rønne (DR programledare) som kommer att agera programledare när Eurovision Song Contest 2014 avgörs i Danmark senare i år. (Källor: dr.dk och eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Jag får väl erkänna att jag aldrig hört talas om någon av dem förut men av presentationen på dr.dk att döma så finns alla förutsättningar för att det kan bli riktigt bra. Hur det sedan blir får tiden utvisa men jag önskar alla tre lycka till. 🙂

Eurovision Song Contest 2014 avgörs genom en semifinal den 6:e maj, en andra semifinal den 8:e maj samt en stor final den 10:e maj. Vilka länder som tävlar och i vilka semifinaler de hamnat i ser ni här medan de redan utvalda bidragen samt övriga länders 2014-planer finns samlade här.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “En trio leder Eurovision Song Contest 2014”

  1. Rickard

    Schlagerpinglan: Är semifinalerna klara förresten? Eller de är inte lottade ännu? 🙂

  2. Schlagerpinglan

    @Rickard: Semifinalsdragningen är gjord (se här: http://www.schlagerpinglan.se/blog/2014/01/20/eurovision-2014-resultatet-av-semifinalsdragningen/ ) så man vet i vilka semifinaler länderna startar och om de tävlar i den första eller andra delen av semifinalerna. Den slutliga startordningen bestämmer DR senare.

  3. Rickard

    Schlagerpinglan: Tack! Hade inte koll där! Ser väl Ser intressant ut! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se