Makedonien Efter att TV-bolaget MKRTV internt beslutat sig för att skicka Tijana Dapcevic som Makedoniens representant i Eurovision Song Contest 2014 fick hon över 50 låtar att välja mellan. Slutvalet presenterades i showen “The Hit Of The Month” den 22:a februari och då framförde hon både en makedonsk och engelsk version av landets 2014-bidrag, se länkar nedan. Vilken version hon ska tävla med i Danmark har ännu inte avslöjats. (Källa: eurovision.tv)

Lyssna på Makedoniens bidrag till Eurovision Song Contest 2014 här:
Tijana Dapcevic – “To The Sky” / “Tamu Kaj Sto Pripagam

Schlagerpinglan: Personligen tycker jag att denna låt är ganska trevlig att lyssna på men eftersom den ger mig ungefär samma vibbar som förra årets slovenska bidrag (Hannah och hennes “Straight Into Love“, som kom sist i sin semifinal) så har jag svårt att se hur detta ska kunna fungera i ESC.

Nåja, nu är det nytt år och nya förutsättningar så allt är fortfarande möjligt. Bara de inte väljer att skicka en helengelsk version av låten så kan det nog gå relativt bra för Tijana ändå. 😀

Mer om Makedoniens förberedelser inför ESC 2014 hittar ni här: “Makedonien i ESC 2014” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här: “Alla bidragen i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Makedoniens Eurovision-bidrag 2014”

  1. Nathalie

    Jag hoppas hon sjunger den makedonska versionen! Den är något bättre tycker jag.

  2. Adri

    Jag tycker denna låten är väldigt oförutsägbar: kan bli topp 5; man bli utslagen men jag tror snarare faktsikt att Makedonien kan få sin bästa placering hittills! Just nu har jag en känsla att det blir en plats mellan 8-12 i finalen 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se