sverige Schlagerpinglan: I morgon är det dags för finalen av Melodifestivalen 2014 men så här långt så har jag inte sett några officiella musikvideor till de tävlande bidragen, inte för att jag direkt har letat efter dem, men ändå. 🙂

Nu sprang jag dock på en, som av en händelse även råkar tillhöra mitt favoritbidrag, och har ni ännu inte sett videon till Ace WildersBusy Doin’ Nothin’” så hittar ni länken till den här nedan:

Se videon / framträdandet / texten till Ace Wilders “Busy Doin’ Nothin’”:
officiell videolive-framträdandelåttext

Schlagerpinglan: Kort sagt: en passande video till en låt som är helt i min smak. Nu håller jag tummarna för att detta även visar sig vara videon till Sveriges bidrag i Eurovision Song Contest 2014. 😉

(Se även: min MF-2014-topp-tio-lista och samlingssidan för Melodifestivalen 2014.)

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Videon till Ace Wilders “Busy Doin’ Nothin’””

 1. Robert

  Du/Ni är riktigt grymma, jag och min tjej följer er sida slaviskt varje år när det börjar dra ihop sig! Snyggt upplagt och lätt att hitta, bra att ni har några år tillbaks så vi kan se våra favoriter! Tack för ni lägger ner så mycket tid och energi på sidan, har givit oss mycket nöje genom åren.

  Ps brukar ni gå på finalen?

  MVH

  Robert och Angelica

 2. davve

  Ace är outstanding i årets tävling. Hoppas hoppas på vinst för detta stjärnskott….

 3. Schlagerpinglan

  @Robert, Jag tackar för alla snälla ord och glädjer mig över att min blogg uppenbarligen ger glädje till mer än bara mig själv. 🙂

  Hur konstigt det än kan låta så har jag aldrig varit på plats vid någon MF-deltävling eller final. Jag har uppskattat “familjen-i-soffan-framför-TV:n”-känslan alltför mycket. Förra året var jag däremot på två av ESC-rep-showerna i Malmö och de gav mig lite smak för själva arena-versionen av tävlingen så kanske nästa år… 🙂

 4. davve

  @schlagerpinglan, ja du har rätt i att MF gör sig bäst i TV. Har varit på en deltävling för några år sedan och det är ingen höjdare alltså om man inte har bland de bästa platserna…. bättre på tv. som det mesta 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se