Nederländerna Nederländerna kommer, som det redan meddelats, att representeras av internvalda The Common Linnets (Ilse DeLange och Waylon) i Eurovision Song Contest 2014.

Låten som de valt ut att tävla med, “Calm after the storm“, halv-presenterades idag genom att duon framförde en akustisk version av låten i TV-showen “De Wereld Draait Door”, se länk nedan. Den riktiga Eurovision-versionen kommer att spelas upp i holländsk radio i morgon, den 13:e mars. (Källor: esctoday.com och escwebs.net)

Lyssna på den akustiska versionen av Nederländernas Eurovision-2014-bidrag här:
Calm After The Storm“, The Common Linnets (akustisk version)

Schlagerpinglan: Första intrycket av låten var positivt, mer än så vill jag inte avslöja i nuläget. Jag vill gärna höra hur Eurovision-versionen låter innan jag skenar iväg alltför mycket. Klart är i alla fall att mina förväntningar på låten har höjts flera snäpp. 🙂

Mer om Nederländernas förberedelser inför ESC 2014 (inklusive resultat och länkar till deras fem senaste bidrag) hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2014“.

Uppdaterat 2014-03-13:
Eurovision-versionen av “Calm After The Storm” uppges ha premiär nu på förmiddagen mellan kl 11:00-12:00 i radioshowen Gouden Uren som lär kunna följas härifrån: omroep.nl.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Nederländerna 2014: Lyssna på den akustiska versionen”

 1. Micke

  Jag vågar säga lite mer än dig Schlagerpinglan och hoppas jag inte får en smäll på käften när den riktiga versionen kommer. Den här lovar mycket, mycket gott för mig. Om Maltas bidrag luktar Mumford and sons lång väg luktar den här Fleetwood Mac och det kan aldrig vara fel för mig. Det här kommer att bli en riktig favvis för mig. Den första som på allvar tar upp kampen med Italien. Bara de inte förstör den nu. Äntligen händer det något 🙂

 2. Johan

  JA! Äntligen! Snälla att de inte sabbar denna som Albanien gjort med sin studioversion… snälla!!! Äntligen lite kvalitet!

 3. Josef

  Kan ni snälla länka till det som ska låta som Fleetwood Mac!? Allt i holländsk väg jag hittar ger mig en akut längtan till att sova! 🙁

  Jag vill verkligen ge Holland en chans som hade denna fantastiska Anouk förra året.

 4. Micke

  Holland kan man alltid lita på Josef 🙂 Förra året den fantasiska låten med den grymma Anouk och i år den här pärlan.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se