Schlagerpinglan: I dag, fredagen den 14:e mars, kommer Armenien och San Marino att presentera de bidrag de internt valt ut inför Eurovision Song Contest 2014. Båda länderna väljer att göra detta i speciella shower och här nedan ser aktuella tider och länkar till webbsändningarna m.m. :

Armenien Armenien – Låtpresentationsshow:
Tid: kl. 19:00 CET – Plats: ARMTV 1 och eurovision.tv
Vad händer?: Armeniens internvalda ESC-2014-bidrag, med Aram MP3, presenteras. Även forna ESC-representanter (Dorians, Sirusho, Eva Rivas, Emmy, Hayko och Andre) uppträder i showen.

SanMarino San Marino – “Verso Copenhagen″:
Tid: kl. 21:10 CET – Plats: SMRTV, smtvsanmarino.sm och eurovision.tv
Vad händer?: San Marinos internvalda ESC-2014-bidrag, med Valentina Monetta, presenteras. Även bidragets låtskrivare, Ralph Siegel, gästar showen.

Schlagerpinglan: Armeniens låt lär heta “Fight for love” eller “Not alone” (beror på vem man frågar) medan San Marinos bidrag uppges ha titeln “Maybe“.

Den sistnämnda lär dessutom ha läckt ut i förväg, se här, och om detta verkligen är den rätta låten så placerar jag “Maybe”, för tillfället, betydligt högre än Valentina Monettas första försök, “The Social Network Song (Oh Oh – Uh – Oh Oh)“, men inte i närheten så högt upp som förra årets bidrag, “Crisalide (Vola)“. Förhoppningsvis visar det sig vara en felaktig låt som cirkulerar, för tredje gången gillt unnar man ju gärna Valentina ett riktigt bra tävlingsbidrag. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Inför kvällens internvalspresentationer”

  1. Daniel

    Armeniens låt börjar gott för örat men sen brakar den loss i något kaosartat där röst och arrangemang inte riktigt är synkroniserat. Jag tycker de har lagt på alldeles för mycket musikinstrument. Det blir liksom för mycket av allt. Och jobbigt att lyssna på. OM de nu kommer på detta och plockar bort lite bakgrundsljud kan det här bli bra.

  2. Micke

    Ja vad ska man säga om detta egentligen? Ett jävla hopkok? Inte alls. Låten känns jädrigt intressant så här första gången jag hör den. Om jag delar upp den i tre delar (egentligen två men jag gör tre av den) så känns det så här. En del är delen jag kallar balladdelen. Den andra och tredje delen är när balladen går över i en mer dramatisk del där instrument fylls på (vilket är del två) och sångaren trycker på allt mer (vilket är del tre).

    För mig är del två numero uno i den här låten. Älskar när det fylls på mer och mer instrument. Det bara pumpas på och låten bara lyfter och lyfter. Tycker också bra om den inledande balladdelen. Om någon del släpar efter så är det möjligen när sångaren ska försöka följa musikens allt mer dramatiska gång. Det är absolut inte dåligt men möjligen skulle han tona ned lite. Låten känns mycket intressant vid en första lyssning och jag hoppas den fortsätter utvecklas för örat allt eftersom.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se