Spanien Spanien valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom en nationell uttagning, “Mira Quién Va A Eurovisión”, med fem tävlande bidrag. Vann gjorde tittarfavoriten Ruth Lorenzo med låten “Dancing in the rain“, som numera även har en officiell video, se länk nedan.

Spaniens bidrag i Eurovision Song Contest 2014:
Ruth Lorenzo – “Dancing In The Rain”: officiell videolive-framträdande

Schlagerpinglan: Jag gillar den här låten och ser fram emot hur det kan komma att se ut i slutversionen i Danmark. Kanske blir det ett riktigt snyggt Saade-inspirerat dansa-i-regnet-parti. Lite synd är det dock att Spanien redan är klara för final, för eventuellt kan ett regn-nummer redan vara på gång i den första semifinalen. (Om Boris Covali vinner i Moldavien och danskarna godkänner scenregnet, vill säga.)

Se även min samlingssida “Alla bidragen: ESC 2014” för ännu fler utvalda ESC-bidrag och tillhörande officiella videor.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se