Italien Redan i januari avslöjade det italienska TV-bolaget RAI att de gjort ett internval och tänker skicka sångerskan Emma Marrone som Italiens representant i Eurovision Song Contest 2014. För några dagar sedan framförde Emma sitt tävlingbidrag i den tyska nationella finalen och nu har även den officiella videon till “La Mia Città” haft premiär, se länk nedan.

Italiens bidrag i Eurovision Song Contest 2014:
Emma – “La Mia Città”: officiell videostudioversionlive-framträdande (2013-11-20)

Schlagerpinglan: Någon frågade i kommentarsfältet för ett tag sedan om man hittat någon låt som vuxit till sig bland de utvalda bidragen och jag får väl erkänna (om än något motvilligt) att ovanstående låt har gjort en helomvändning bara de senaste dagarna. Från att ha varit en ganska ointressant låt så är det precis som att den vecklat ut sig och framstår som en helt annan låt. Det ska bli intressant att se hur det hela slutar. 🙂

Se även min samlingssida “Alla bidragen: ESC 2014” för ännu fler utvalda ESC-bidrag och tillhörande officiella videor.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Den officiella videon till “La Mia Città” (Emma)”

 1. Micke

  Nu har pinglan vaknat till 🙂 Kul att hon börjar se det jag ser i låten 🙂 Det är det som är det roliga med musik att låtar man ser absolut ingenting i plötsligt utvecklas enormt för en. Tro mig jag upplever precis likadant med låtarna. Tysklands vinnarlåt för att bara ta ett exempel. Sicken dynga jag först tyckte det var

 2. Schlagerpinglan

  @Micke Mmm… jag var tvungen att lyssna på den ursprungliga studioversionen för att försäkra mig om att de inte gjort om låten helt… för den låter helt annorlunda… men visst var det samma låt. 🙂

 3. Micke

  Kan dock erkänna att jag inte gillar videon. Vet inte riktigt vad de tänkt på där. Hoppas verkligen det inte påverkar vad folk tycker om låten. Själv skiter jag fullständigt i det så sätt iofs. Det är inte videon som är det som betyder något

 4. Micke

  Förresten en fråga här om en helt annan låt innan jag drar ut här. Schlagerpinglan brukar vara öppen känner jag men när det gäller en låt har jag fortfarande ingen riktig koll på vad hon tycker. Väl hemlighetsfull där kanske 🙂 Det gäller Nederländernas låt. Ibland känns det som att du vill säga att du som jag verkligen gillar låten. Sen kom det en kommentar från en som tyckte det var ett sömnpiller och efter det har det varit väldigt svårt att tyda vad du tycker. Ovanligt måste jag säga 🙂 Jag älskar låten som är allt annat än ett sömnpiller för mig. Blir på så jädra gott humör av den och jag bara mår gott. Snacka om feelgoodlåt.

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag är lika kluven som det verkar vad gäller Nederländernas bidrag. 🙂 Själva låten är jättebra och mysig och helt fantastisk…. till en början. Efter ett tag så märker jag dock att ingenting händer och då börjar jag bli lite otålig. Jag hade hoppats på lite mer variation eller kanske något överraskande. Men men… kanske får jag samma aha-upplevelse här som med det italienska bidraget. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se