ryssland TV-bolaget RTR hade först planer på att utse Rysslands representant i Eurovision Song Contest 2014 genom uttagningen “Kto?” men efter att ha flyttat fram datumen för den ett flertal gånger så blev det till slut ett internval för det stora landet i öst.

P.g.a. den långa tystnaden från TV-bolaget har ett flertal rykten hunnit florera men nu har de officiellt bekräftat att det är The Tolmachevy Twins, systrarna Anastasiya och Maria Tolmachevy, som kommer att representera landet i Danmark i maj. Vilket bidrag de kommer att tävla med har ännu ej meddelats. (Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Jaha, då kan jag sluta hoppas på att RTR ska skicka Sergey Lazarev till ESC 2014, och det är kanske lika bra det. Hur mycket jag än vill tro att människor röstar efter hur bra bidrag/artister är så är nog risken väldigt stor att Ryssland i år tappar en del röster p.g.a. saker som inte har med Eurovision att göra.

Förhoppningsvis känner de flesta att det är fel att straffa dessa tvillingar, som vann JESC 2006 som nioåringar med låten “Vesennij Jazz” och var med under ESC-2009-öppningsceremonin, för något som ligger bortom deras kontroll, utan ger dem så mycket/lite röster de förtjänar efter sitt framträdande i den första semifinalen senare i år.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se