Nederländerna Den 25:e november 2013 avslöjade TV-bolaget AvroTros att de valt ut Ilse DeLange och Waylon till att representera Nederländerna i Eurovision Song Contest 2014 under namnet The Common Linnets. Det dröjde dock tills mars 2014 innan allmänheten fick lyssna på det utvalda bidraget, “Calm After The Storm“, för första gången men nu har även dess officiella video presenterats, se länk nedan.

Nederländernas bidrag i Eurovision Song Contest 2014:
The Common Linnets – “Calm After The Storm”: officiell videoakustisk live-version

Schlagerpinglan: Denna väldigt trevliga och behagliga låt har fått en snygg och passande video men jag är fortfarande inte helt övertygad utan fortsätter att ha ett komplicerat förhållande till låten. Jag älskar den så fort den börjar och njuter för fulla muggar… men mitt intresse dåsar bort efter ungefär halva låten.

Men, men… även om låten kanske inte fungerar helt för mig i Eurovision-sammanhang (i alla fall för tillfället) så ser jag en ljus framtid för den tillsammans med mig vid många lata utedagar i sommar. 🙂

Se även min samlingssida “Alla bidragen: ESC 2014” för ännu fler utvalda ESC-bidrag och tillhörande officiella videor.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Den officiella videon till “Calm After The Storm””

  1. Micke

    Schlagerpinglan: Kul att du förstått storheten med låten. Fan så mycket viktigare att ha en bra låt till sommaren än till några veckors uppmärksamhet and then forgotten 🙂 Jag letar bra låtar som jag tar med mig, inte låtar som eventuellt kan vinna ESC.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se