Frankrike Frankrike valde för ovanlighetens skull ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom en liten nationell mini-uttagning och vann gjorde gruppen TWIN TWIN med “Moustache“. Låten har sedan tidigare en text-video men nu har även den riktiga, officiella videon presenterats, se länkar nedan.

Frankrikes bidrag i Eurovision Song Contest 2014:
TWIN TWIN – “Moustache”: officiell videolive-framträdandetext-video

Schlagerpinglan: Nej, inte ens denna nya video ger mig någon aha-upplevelse utan jag fortsätter att se “Moustache” som en klämkäck låt som går in genom ena örat och försvinner ut genom andra utan att jag bryr mig så värst mycket om det.

Trots att jag förmodligen aldrig kommer att gilla denna låt så kan jag stå ut med att den placerar sig bra i finalen för, som jag sagt tidigare, en framgång för mini-uttagningen kanske resulterar i en stor fransk, nationell final 2015. 😀

Se även min samlingssida “Alla bidragen: ESC 2014” för ännu fler utvalda ESC-bidrag och tillhörande officiella videor.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se