Schweiz Schweiz valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom ett flertal olika del-uttagningar som ledde fram till finalen “Die Grosse Entscheidungsshow 2014” där 6 bidrag tävlade. Vann gjorde Sebalter med låten “Hunter of Stars” som nu också fått en officiell video, se länk nedan.

Schewiz bidrag i Eurovision Song Contest 2014:
Sebalter – “Hunter of Stars”: officiell videolive-framträdande

Schlagerpinglan: Ibland behöver videorna inte ha så mycket med själva låten att göra för att det ska fungera. 🙂 Om jag tyckte att låten var medryckande och sångaren lite småcharmig innan så har det intrycket förstärkts och därmed får videon klart godkänt från mig och bidraget fortsätter att hålla till på den övre halvan av min topplista. 🙂

Se även min samlingssida “Alla bidragen: ESC 2014” för ännu fler utvalda ESC-bidrag och tillhörande officiella videor.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Den officiella videon till “Hunter of Stars””

  1. Micke

    Schlagerpinglan: Det jag skrev på ett annat ställe om att bara ta till sig låten om där finns något som tilltalar en. Detta utan att bry sig om vad andra tycker eller om den passar i vissa sammanhang eller ej passar grymt bra för mig med den här låten.

    Det sitter en liten jävel på min axel som ständigt gapar i mitt öra “Men snälla Micke lyssna inte på det här det är ju så jädra uselt”. Den lille jäkeln har inte mycket för det då jag ständigt borstar av mig honom. Han ger sig inte men det gör inte heller jag.

    Visst det kanske är något som vinner något pris för att ha hittat nya vägar att gå eller liknande men who cares. Låten är en glad bagatell och jag blir på gott humör av den och det räcker mer än väl för mig 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se