Makedonien MKRTV, TV-bolaget i Makedonien, valde ut sitt bidrag till i Eurovision Song Contest 2014 internt och valet föll på Tijana och låten “To The Sky“. I Köpenhamn kommer hon att tävla med en engelsk version av låten, se länken till den officiella videon här nedan, men även en makedonsk och en serbisk version lär komma.

Makedoniens ESC 2014-bidrag: “To The Sky”, Tijana:
officiell videopresentations-videomakedonsk version: “Tamu kaj sto pripagam”text

Schlagerpinglan: Varje gång jag lyssnar på “To The Sky” slås jag av hur mycket jag faktiskt gillar låten, men när jag sedan ska ranka de olika bidragen så slutar det hela tiden med att den hamnar väldigt långt ner i listan. Jag skulle inte vilja påstå att det är ett ovanligt starkt ESC-år så vad detta beror på har jag ingen aning om, bara att jag gillar låten men inte tror att den har några större framgångar att vänta i tävlingen.

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Makedonien 2014: Videon till “To The Sky””

  1. Chris

    *Gilla* 😉 😉

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se