Grekland Grekland valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom showen “Εurosong 2014 – A Mad Show!” med 4 tävlande bidrag. Freaky Fortune feat. Riskykidd vann överlägset med låten “Rise Up“, som nu också finns i den akustiska versionen “Summer Nostalgia Mix“, se länk nedan.

Greklands ESC 2014-bidrag: “Rise Up”, Freaky Fortune feat. Riskykidd:
akustisk versionlive NF-framträdandevideotext

Schlagerpinglan: “Summer Nostalgia Mix” lät helt OK i mina öron men jag föredrar den lite mer fartfyllda versionen (precis som i fallet med Islands remix) och är glad över att Grekland i alla fall tävlar med “rätt” version. 🙂

Det är m.a.o. inte denna remix som fått mig att bli ytterligare lite mer positivt inställd till det grekiska bidraget (som numera är min personliga favorit i ESC 2014) utan i stället artisternas framträdanden vid Eurovision in Concert och London Eurovision Party – två riktigt trevliga tillställningar. 😀

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se