ESC2014 Idag beslutade sig då äntligen DR för att sluta dra ut på det och äntligen presentera scenen som sedan en tid tillbaka står klar i B&W Hallerne i Köpenhamn inför Eurovision Song Contest 2014, se länkar nedan.

Presentation av scenen för Eurovision Song Contest 2014:
Her er Eurovision-scenen! (1:07 – Apr 23, 2014)
Eurovision Stage (in action) 2014 (4:28 – Apr 23, 2014)

Schlagerpinglan: Efter de små klippen som DR delat med sig under påsken, se här, så var i alla fall jag väldigt nyfiken på hur helheten skulle se ut. Glädjande nog så kan man konstatera att de hade all anledning att dra upp förväntningarna på den – för scenen ser helt underbar ut. 😀 Nu blir man, om det är möjligt, ännu mer otålig och längtar tills semifinalerna drar igång… eller i alla fall repetitionerna. Det här kan ju bli hur snyggt som helst. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se