Storbritannien Även inför Eurovision Song Contest 2014 så har det brittiska TV-bolaget BBC satsat på ett internval. Den 3:e mars meddelade de att de valt ut Molly Smitten-Downes som sin representant och nu har tävlingsbidraget “Children of the Universe“, som hon skrivit tillsammans med den svenske musikproducenten Anders Hansson, fått en tillhörande video, se nedan.

Storbritanniens ESC 2014-bidrag: “Children of the Universe”, Molly:
videolive-framträdandeScott Mills Club Remixtext

Schlagerpinglan: Här har vi ett utmärkt exempel på hur en video kan förstärka en redan existerande känsla… men i mitt fall så blir det tyvärr inte bättre för det. Det är just den där lite sega “flower-power”-känslan som gör att jag inte riktigt kan förmå mig att gilla låten och nu när bilden matchar ljudet så blir det lite svårt att blunda för det. Jag kan dock tänka mig att de som redan gillar låten älskar videon, för de passar riktigt bra ihop. 😀

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Den officiella videon till “Children of the Universe” (Molly)”

  1. Adri

    Älskar denna! Inte för att låten är så speciell, men hemnes röst är nån av de bästa enligt mig! Hoppas på topp 10 för Molly, tror på topp 15.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se