Rumänien Som sagt, Rumänien ställer upp i Eurovision Song Contest 2014 med “Selecţia naţională 2014”-vinnarna Paula Seling & OVI och deras “Miracle“, som nu fått en tillhörande video, se länk nedan.

Rumäniens ESC 2014-bidrag: “Miracle”, Paula Seling & OVI:
videolive-framträdandetext-videoakustisk versiontext

Schlagerpinglan: “Miracle” har lyckats att hålla sig kvar i topp-tio enligt oddsen sedan starten, vilket betyder att låten fortfarande anses tillhöra en av de starkare i tävlingen. Kanske kan det ha att göra med att man förväntar sig att de ska bygga vidare på idén från finalen i Rumänien och bjuda på en makalös show i Köpenhamn. I så fall så faller kanske alla bitarna på plats och då kan t.o.m. jag förstå det stora surret kring bidraget. 🙂 Hur som helst tyckte jag i alla fall att det var en helt OK video. 😀

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Den officiella videon till “Miracle” (Paula Seling & OVI)”

 1. Micke

  0.43-1.13 i låten och sedan upprepandes flera gånger. Trodde jag hade hört det mesta men jag hade fel. Säger inget mer av den enkla anledningen att jag vill tänka positivt.

  Estland är nummer ett i år med sju bra låtar i sin tävling utan att nån av dem vann. Klar tvåa är Rumänien med tre bra låtar utan att någon av dem vann.

  Här är de tre rumänska jag gillade i år:

  http://www.youtube.com/watch?v=xlf_OmhbtUQ Stefan Stan feat. TeddyK – Breathe

  http://www.youtube.com/watch?v=zmaVpfgTHWs Anca Florescu – Hearts Collide

  http://www.youtube.com/watch?v=aIyVR_WznMo One More Time – Vaida

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Intressant att du hade tre låtar du gillade i den rumänska uttagningen och jag hittade en men ingen av de fyra var vinnarlåten. Jag hade helst sett att “Unpredictable“ med The dAdA fått åka till Köpenhamn: http://www.youtube.com/watch?v=5AKnl9zKZXA

 3. Micke

  Schlagerpinglan: Jag borde egentligen ha haft fyra låtar och jag har det om inte det inträffat som inträffar i den fjärde 1.20 in i låten. Den låten är just den du nämner 🙂 Den låten gjorde mig vansinnig för den versen har jag hört förut någonstans men jag kan bara inte komma på var och när 🙂

 4. Micke

  I synnerhet en av de tre har jag tagit till mig och det är första länken “Breathe”.

  Jag dyrkar musik och har musik till olika sinnestämningar. Ibland glad positiv, ibland mysig och många andra. En av dem är sinnesstämning att bara ligga och flyta bort och där passar den här in. Här är de sex låtarna som ger mig mer än att bara lyssna på dem i ESC.

  1. “La Mia Città”, Emma – ITALIEN
  2. “Kui tuuled pöörduvad“, Sandra Nurmsalu – ESTLAND
  3. “Calm After The Storm”, The Common Linnets – NEDERLÄNDERNA
  4. “Spet (Round and round)“, Tikara Kovac – SLOVENIEN
  5. “Breathe“, Ştefan Stan feat. Teddy K – RUMÄNIEN
  6. “Coming Home“, Fire Light – MALTA

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se