Tyskland Tyskland valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom den nationella finalen “Unser Song für Dänemark“ där sju välkända artister tävlade tillsammans med wildcard:s-vinnarna Elaiza. De åtta artisterna hade två låtar var redo till finalen men i slutändan var det “Is It Right“, som trion vann talangtävlingen med, som segrade och nu har den även fått en tillhörande video, se länk nedan.

Tysklands ESC 2014-bidrag: “Is It Right”, Elaiza:
videolive NF-framträdandetext

Schlagerpinglan: Jag föll för det lite sega gunget i “Is It Right” och sångerskans speciella röst redan när de vann wildcard:et i den inledande klubbspelningen och sedan dess har jag bara tyckt mer och mer om den. Videon gjorde varken från eller till för mig men var lite smått underhållande att se. 🙂

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Den officiella videon till “Is It Right” (Elaiza)”

  1. Micke

    Detta är det bidrag som för mig har gjort den mest remarkabla förändring i mitt inre. Först tyckte jag den var ett åttonde bidrag bland de sju jag ser som rent ut sagt usla. Något hände och sakta men säkert växte bidraget till att plötsligt befinna sig på min topp sju.

    Så vad känner jag då efter att ha hört och sett videon? Är det bara jag som tycker att låten tappar lite i Power och går lite mer på tomgång? Liten besvikelse faktiskt men samtidigt är det ju liveframträdandet som gäller och inte någon video

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se