Israel Israel kommer att representeras av internvalda Mei Finegold i Eurovision Song Contest 2014 och låten hon tävlar med valdes ut av tittarna bland tre olika låtar. Nu visar det sig dock att “Same Heart” fått ytterligare en video, se länk nedan.

Israels ESC 2014-bidrag: “Same heart”, Mei Finegold:
videoNF-videolive-framträdandetext

Schlagerpinglan: Spontant kan man kanske tycka att Mei redan hade en fullt fungerande video till “Same heart” och att det känns som lite “overkill” att ge ut ytterligare en. Det har dock höjts röster om att bidraget eventuellt kan ses som lite för aggressivt och i så fall så skadar det kanske inte att ha en lite mjukare video att visa upp. 😀

Hur som helst så tillhör Israel numera en av de minst femton* länder som befinner sig på min topp-tio-lista, så allt som eventuellt kan hjälpa dem att få den där lilla extra puffen att nå finalen mottas med glädje från mig. 😀

(*Jo, ni läste rätt. Jag har numera så många topp-tio-bidrag att jag inte klarar av att göra någon rättvis topplista. 2014 må ha startat väldigt svagt men ju mer man lyssnar på låtarna, desto bättre blir de. 😀 )

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se