Här nedan ser ni en sammanställning över en del av de frågor som skickats till de tävlande artisterna i Eurovision Song Contest 2014 under hashtaggen #askeurovision på Twitter, samt länkar till artisternas svar på frågorna:

#askeurovision-frågor: Artisternas svar:
♥ How did you feel when you beat one of the biggest groups (Unheilig) of Germany in the national final? Elaiza (Tyskland)
♥ How do you think Eurovision can change your life? Molly (Storbritannien)
♥ You have to succeed a winner, Emmelie, and do you feel more pressure due to the fact that you act at home? Basim (Danmark)
♥ Who had the idea with the Moustache and why do you want to have one? TWIN TWIN (Frankrike)
♥ About which city do you actually sing? Emma (Italien)
♥ How much has your Eurovision experience differed from your X Factor experience so far? Ruth Lorenzo (Spanien)
(Källa: youtube.com/eurovision)

Schlagerpinglan: Detta var frågor och svar ställda till de artister som tävlar för de redan finalklara länderna. Frågorna till de övriga artisterna och länk-samlingarna med de tillhörande svaren hittar ni här: del 1del 2del 3.

Vill ni se klipp från de föregående dagarnas repetitioner, presskonferenser, intervjuer m.m. så hittar ni allt här: dag 1dag 2dag 3dag 4dag 5dag 6.

Dessutom: Sändningarna från röda mattan inför Eurovision Song Contest 2014:s Öppnings-ceremoni kan följas live via eurovision.tv.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision-artisterna svarar på fansens frågor (del 4)”

  1. Micke

    Vill bara gå in och tacka Schlagerpinglan för att hon lägger in De Eurovisa. Det var otroligt befriande att se detta program efter att ha bevittnat det undermåliga fjärde programmet i den svenska versionen. De Eurovisa hjälpte mig att bli av med den dåliga eftersmaken jag haft sedan Henrik och de andra havererade det svenska programmet. Stort tack

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, Det är roligt att se att det uppskattas. Jag gjorde missen att se De Eurovisa innan det svenska programmet, men nu har jag sett ytterligare ett De Eurovisa och är tillbaka på rätt köl igen. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se