ESC 2014-repetitioner: Dag 8

2014-05-06 (tisdag)

I dag är det dags för värdlandet och The Big Five, det vill säga de som redan är klara för finalen av Eurovision Song Contest 2014, att göra sina andra repetitioner på scenen i Köpenhamn. Därefter blir det ännu en repetition av den första semifinalen, läs mer om det här, innan det äntligen är dags för live-showen. 😀

Repetitionsschema 6:e maj 2014, finalen – repetition 2:
Tyskland 10:30-10:50
Tyskland
Is It Right“,
Elaiza
(esckaz.com) (presskonferens) (intervju)
Storbritannien 10:55-11:15
Storbritannien
Children Of The Universe“,
Molly
(esckaz.com) (presskonferens)
Frankrike 11:20-11:40
Frankrike
Moustache“,
TWIN TWIN
(esckaz.com) (presskonferens)
Danmark 11:45-12:05
Danmark
Cliche Love Song“,
Basim
(esckaz.com) (presskonferens)
Italien 12:10-12:30
Italien
La Mia Città“,
Emma
(esckaz.com) (presskonferens) (intervju)
Spanien 12:35-12:55
Spanien
Dancing in the rain“,
Ruth Lorenzo
(esckaz.com) (presskonferens) (intervju)

Schlagerpinglan: Som vanligt så verkar det som att repen kan följas under dagen via bl.a. eurovision.tv, escxtra.com och Aftonbladets Schlagerbloggen medan presskonferenserna kan följas live härifrån. Mycket nöje. 😀

Uppdaterat: Vid de efterföljande presskonferenserna så genomfördes det lottdragningar där det bestämdes i vilken del av finalen de tävlande länderna ska starta. Resultatet blev att Tyskland startar i den första halvan medan Storbritannien, Frankrike, Italien och Spanien alla startar i den andra halvan av finalen. Danmark har sedan tidigare lottats till startnummer 23. De andra startnummerna kommer att bestämmas av DR efter att alla finalisterna blivit klara.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se