ESC2015 P.g.a. att nästa Eurovision Song Contest blir det 60:e i ordningen och därmed kommer att bli en jubileumsårgång så har har EBU och värdlandet Österrikes TV-bolag ORF beslutat sig för att sätta en lite snävare deadline än vanligt.

I vanliga fall brukar deadlinen vara i mitten av december, men i år måste deltagarländerna lämna besked om de tänker delta i tävlingen redan i mitten av oktober. Enligt vissa källor så tidigt som den 10:e oktober. (Källor: wikipedia och oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Ett jubileumsår är ju alltid trevligt att uppmärksamma och nu när man märker att de verkligen tänker göra något extra inför nästa års show så blir man (om möjligt) ännu mer nyfiken och förväntansfull. 😀 Förhoppningsvis gör detta att ett flertal länder som tidigare tvekat/sagt nej till deltagande tänker till lite extra så att det blir ett riktigt högt deltagarantal i Österrike 2015. 😀

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2015: Deadline redan i oktober”

  1. davve

    Ja det är nog bra att deadlinen läggs mycket tidigare i år. Då har inte länderna lika mkt tid att vela fram och tillbaka angående deltagande i 2015 års festival. Hoppas vi kan komma över 40 länder åtminstone igen.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se