ESC2015 TV-bolaget ORF har nu meddelat att Eurovision Song Contest 2015 kommer att avgöras den 23:e maj 2015, då finalen av den 60:e ESC-årgången sänds. Detta betyder att den första semifinalen kommer att avgöras den 19:e maj 2015 medan den andra semifinalen avgörs den 21:a maj 2015.
(Källor: orf.at och esctoday.com)

Schlagerpinglan: De preliminära datumen var satta till den 12:e, 14:e och 16:e maj men ORF gick ut ganska tidigt och meddelade att de föredrog veckan efter… och så blev det. Nu väntar vi bara på att få reda på vilken stad (Graz, Innsbruck eller Wien?) som får den stora äran att hålla i det hela, vilket ni kan läsa mer om här medan den uppdaterade ESC-2015-kalendern finns här.

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2015: Final den 23:e maj”

  1. Davve

    Låter bra det! Hoppas på en riktigt bra final!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se