ESC2015 Schlagerpinglan: Nu när vi vet att den 60:e årgången av ESC kommer att sändas från Wiener Stadthalle den 19:e, 21:a och 23:e maj 2015 så är den vanligaste frågan: “När och var kan jag köpa biljetter till Eurovision Song Contest 2015?“.

I nuläget finns det inget riktigt svar på den frågan utan det enda man kan göra är att hålla koll på den officiella Eurovision-sidan eurovision.tv, som dock uppgivit att de tror att biljetterna släpps i slutet av 2014 eller början av 2015. Som vanligt så är rådet, för att garantera att man får en giltig biljett, att köpa sina biljetter direkt från den utsedda, officiella återförsäljaren.

Jag återkommer med mer information så fort den släpps, med förhoppning om att alla som vill ha en biljett verkligen får tag i en. Lycka till. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se