SanMarino TV-bolaget SMRTV lär i ett pressmeddelande ha uppgivit att de fortfarande inte tagit det slutliga beslutet angående San Marinos eventuella deltagande i Eurovision Song Contest 2015. De planerar dock att avslöja sitt beslut den 11:e oktober. (Källa: escxtra.com)

San Marinos samtliga bidrag och resultat i Eurovision Song Contest:
2014: Maybe (Forse)“, Valentina Monetta 24:a finalen
2013: Crisalide (Vola)“, Valentina Monetta 11:a i semi 2
2012: The Social Network Song (Oh Oh – Uh – Oh Oh)“, Valentina Monetta 14:e i semi 1
2011: Stand By“,Senit 16:e i semi 1
2008: Complice“, Miodio 19:e i semi 1

Schlagerpinglan: “Inga nyheter är goda nyheter”, sägs det ju men i det här fallet undrar jag om det verkligen är så. Att de väntar in i det sista med att ta sitt beslut låter oroväckande men förhoppningsvis så löser det sig på något sätt. Efter tre Monetta-bidrag i rad hade det varit skoj att få se vad mer detta lilla land har att bjuda på i musikväg.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “San Marino 2015: SMRTV lämnar besked 11/10”

  1. Lukas Gornitzka

    Man får ju verkligen hoppas att de får till det. Intresset torde ju vara mycket högre nu jämfört med tidigare just för att de lyckades nå finalen för första gången (även om de visserligen hamnade på höger sida av resultattavlan). Fast å andra sidan lyckades detta dock inte locka tillbaks någon av de andra mikrostaterna heller så man kan inte veta.

  2. Schlagerpinglan

    @Lukas Gornitzka, Att San Marinos finalplats inte hade större effekt på småländerna än det verkar ha är något av en besvikelse. Nu är ju Europas ekonomi som den är… men ändå. Lite större förhoppningar hade i alla fall jag.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se