Malta Enligt vissa uppgifter så kommer de 20 semifinalisterna av “Malta Eurovision Song Contest 2015“, Maltas nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015 avslöjas i kväll i programmet Xarabank kl. 20:50 CET som lär kunna följas via tvm.com.mt.

Schlagerpinglan: Jag hoppas att dessa uppgifter stämmer samt att det kommer att gå att följa presentationen online. I nuläget står det mellan 48 utvalda bidrag. Vilka de och artisterna är (samt länkar till några av artisternas forna bidrag) hittar ni här.

Personligen så håller jag en liten tumme för att “L-Ahwa“, Trilogy och Jessica Muscat finns med bland semifinalisterna. Annars så har jag inga speciella önskemål, förutom det uppenbara att låtarna ska vara bra. 🙂

Uppdaterat: Programmet var så långdraget att jag inte hade tid att se klart det, utan får skriva om resultatet i morgon i stället. I väntan på det hittar ni resultatet på tvm.com.mt.

Mer om Maltas nationella uttagning inför ESC 2015 hittar ni här: “Malta i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Malta 2015: Inför kvällens presentation”

 1. Micke

  Har hittills lyckats höra 10 av de 48 låtarna och det verkar lovande. Vem vet det kanske kan bli en lika bra tävling som de hade förra året, då dessutom med helt rätt vinnare. Av de tio jag hört finns det två som låter lite mer lovande än övriga och de är:

  “Beautiful To Me”, “L-Ahwa”
  “Closed Doors”, Chris Grech

 2. Micke

  Nu har jag lyssnat lite mer men mitt omdöme står fast än så länge nu innan man sett och hört det på riktigt. Två låtar är i en klass för sig än så länge:

  “Closed dorrs” Chris Grech
  “Beautiful To Me” L-Ahwa

  Har också hittat tre låtar jag ABSOLUT INTE tycker om:

  “Still Here” Franklin Calleja (Här stör jag mig mest på det värsta jag vet i musik – en killröst i falsett)
  “Love & Let Go” Ekklesia (Helt ok vers men snacka om ras i refrängen. Halleluja)
  “Something In The Way” Daniel Testa (Sak samma här med en helt ok vers men ett ras i refrängen)

 3. Schlagerpinglan

  @Micke, Så här innan man får lyssna på fullversionerna av bidragen så har jag speciellt ett bidrag som jag tycker låter riktigt lovande: “Fandango” med Jessika. Visst, det är klassisk schlagerpop enligt standardmallen… men det fungerar nog på mig i år igen. 😀

  Det finns även en låt i samlingen som stryker mig mothårs och det är “Love And Let Go“ med Ekklesia. Kanske blir det bättre när den presenteras live i fullversion, men jag tror att den är alltför “mycket” av allt för mig.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se