SanMarino TV-bolaget SMRTV har avslöjat att San Marino även i Eurovision Song Contest 2015 kommer att representeras av en internvald artist. Vem det blir denna gång kommer att avslöjas i november. Något exakt datum har ännu ej bestämts men det lär bli någon gång efter att JESC 2014 avgjorts, vilket sker den 15:e november.

SMRTV bekräftade även att det har förts samtal mellan San Marino och Luxemburg angående ett samarbete inför ESC 2015 men att det inte blev något av det.
(Källor: esctoday.com och smtvsanmarino.sm)

Schlagerpinglan: Efter tre försök av internvalda Valentina Monetta så lyckades det lilla landet äntligen att ta sig till final 2014 med “Maybe (Forse)“. Valentina kan därmed se tillbaka på sitt ESC-äventyr med stolthet och nöjt lämna över stafettpinnen till någon annan. För visst borde det finnas något annat alternativ, även om det kommer att kännas lite konstigt med ett modernt ESC utan Valentina. 😉

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “San Marino i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se