Sverige Schlagerpinglan: Nu när vi vet att SVT den 24:e och 25:e november kommer att avslöja vilka artister som kommer att tävla i Melodifestivalen 2015 så är det snart slut på alla inför-spekulationer.

Det finns dock fortfarande tid för en del “avslöjanden” från aftonbladet.se. Här ser ni deras senaste lista, med förändringarna sedan sist i fetstilt, där de nu pekar ut hela 15 artister som de anser är “klara för Melodifestivalen 2015“:

Artister som är “klara” för Melodifestivalen 2015 (enligt aftonbladet.se)
Rickard Söderberg & Elize Ryd (läs mer på aftonbladet.se & aftonbladet.se)
”Midnight Boy” (Johan Krafman) (läs mer på aftonbladet.se)
Måns Zelmerlöw (läs mer på aftonbladet.se och aftonbladet.se)
Jon Henrik Fällgren (läs mer på aftonbladet.se)
Kalle Johansson (“Svensk­toppen nästa“-vinnaren)
Andreas Weise (läs mer på aftonbladet.se)
Samir & Viktor (läs mer på aftonbladet.se & aftonbladet.se)
Linus Svenning (Låt av Fredrik Kempe) (läs mer på aftonbladet.se)
Isa Tengblad (läs mer på aftonbladet.se)
Hasse ”Kvinnaböske” Andersson (läs mer på aftonbladet.se)
Eric Saade (läs mer på aftonbladet.se)
Magnus Carlsson (läs mer på aftonbladet.se)
Andreas Johnson (läs mer på aftonbladet.se)
Behrang Miri (läs mer på aftonbladet.se)
JTR (läs mer på aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Vid min förra titt på Aftonbladets gissningslista så hade de även med två extra kategorier: “Högaktuella” (där man fann Sean Banan, Linnea Henriksson och Jan Johansen) och “Förhandssnack” (med Jessica Andersson, Alex Jafar­zadeh, Le Tac, Top Cats, Sara Li, Elisa Lindström, Marie Picasso, Rabih Jaber, Velvet, Jens Hult, De Vet Du, Benjamin Wahlgren, Kristin Amparo, Alexander Vasiliou, Albin, och Alvaro Estrella). Om dessa artister nu är ute ur leken eller om de fortfarande, i Aftonbladets värld, är aktuella för de 13 sista platserna vågar jag inte ens spekulera om.

Vad jag vet är att Aftonbladet uppgraderat Magnus Carlsson från “högaktuell” till “klar” och även presenterat Andreas Johnson som en “klar” artist och om de har rätt på dessa båda punkter så känner jag mig ganska hoppfull inför MF 2015. 🙂

Förutom dessa båda manliga artister (som ju var årets trend enligt SVT) så presenterade aftonbladet nu även Eric Saade, Behrang Miri och JTR (ett nytt pojkband) som “klara”. Även om de kanske inte står högst upp på min lista över drömartister så kan de nog hjälpa till att få en lite variation i utbudet, OM nu Aftonbladet har rätt i sina påståenden. På måndag/tisdag vet vi. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Sverige i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se