Grekland För några dagar sedan stod det klart att TV-bolaget NERIT fått sin ansökan om att bli fullvärdig EBU-medlem godkänd och därmed är det fritt fram för Grekland att delta i Eurovision Song Contest 2015. (Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Schlagerpinglan: Som sagt, det var bara en liten formalitet som enkelt fixades vid ett sedan länge inplanerat möte som stod i vägen mellan Grekland och deras ESC-deltagande. Goda nyheter är det likväl och jag ser fram emot ännu ett grekiskt ESC-bidrag. 😀

I nuläget har vi därmed 39 bekräftade länder inför Eurovision Song Contest 2015, men då det fortfarande inte verkar ha kommit något definitivt besked från Bulgarien så finns hoppet om att de kan ännu fler. 🙂

Mer om Greklands förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Grekland i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se