Bulgarien Turerna kring TV-bolaget BNT och Bulgariens eventuella deltagande i Eurovision Song Contest 2015 har varit många då rapporter om inlämnad preliminär ansökan, avhopp och förlängd betänketid avlöst varandra.

Den 18:e december meddelades det då till slut, via BNT:s officiella Eurovision-Twitter-konto, att landet inte kommer att delta i ESC 2015. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Detta var ett tråkigt men inte helt oväntat beslut som BNT tagit. Lite glädjande är det dock att Twitter-meddelandet, som löd “Bulgaria to sing the song of silence once again in 2015. Hopefully for last time. #Eurovision #BuildingBridges“, ger sken av att de har intresset kvar och kommer att göra sitt yttersta för att komma tillbaka så snart de kan. (Om det nu verkligen är BNT som ligger bakom Twitterkontot, men det får man väl förutsätta då esctoday.com skriver om det.)

Som sagt, trist att Bulgarien inte lyckades att få ihop ekonomin så att de kan vara med i Wien, där det för närvarande ser ut som att 39 länder kommer att dyka upp. Förhoppningsvis blir det en comeback 2016 i stället.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se